sa7aba
عزيزي الزائر عزيزتي الزائره يرجي التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوا معنا او التسجيل ان لم تكن عضوا وترغب في الانضمام الي اسره منتدي "سحابه" سنتشرف بتسجيلك اداره المنتدي hayam
sa7aba
عزيزي الزائر عزيزتي الزائره يرجي التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوا معنا او التسجيل ان لم تكن عضوا وترغب في الانضمام الي اسره منتدي "سحابه" سنتشرف بتسجيلك اداره المنتدي hayam
sa7aba
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


سحابه وحتعدي
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
مواضيع مماثلة
المواضيع الأخيرة
» جديد في جديد
بسكوت السويسرول I_icon_minitimeالإثنين ديسمبر 24, 2012 1:29 pm من طرف hayam

» مفارشجديدة
بسكوت السويسرول I_icon_minitimeالإثنين ديسمبر 24, 2012 1:22 pm من طرف hayam

» مفرش سفرة جديدة
بسكوت السويسرول I_icon_minitimeالإثنين ديسمبر 24, 2012 1:10 pm من طرف hayam

» مفرش سرير فضي لاسية
بسكوت السويسرول I_icon_minitimeالإثنين ديسمبر 24, 2012 12:52 pm من طرف hayam

» مفرش سرير لاسية
بسكوت السويسرول I_icon_minitimeالإثنين ديسمبر 24, 2012 12:41 pm من طرف hayam

» مفرش سرير لاسية
بسكوت السويسرول I_icon_minitimeالإثنين ديسمبر 24, 2012 12:38 pm من طرف hayam

» سفرة لاسية
بسكوت السويسرول I_icon_minitimeالثلاثاء مايو 08, 2012 6:00 am من طرف hayam

» من نسج خيالي 6
بسكوت السويسرول I_icon_minitimeالثلاثاء أبريل 17, 2012 4:41 am من طرف ام ياسمين

» من نسج خيالي 5
بسكوت السويسرول I_icon_minitimeالإثنين أبريل 02, 2012 8:53 pm من طرف abdo ahmed

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
منتدى
التبادل الاعلاني

 

 بسكوت السويسرول

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ام ياسمين




عدد المساهمات : 213
نقاط : 618
تاريخ التسجيل : 21/10/2010

بسكوت السويسرول Empty
مُساهمةموضوع: بسكوت السويسرول   بسكوت السويسرول I_icon_minitimeالإثنين يناير 24, 2011 4:59 pm



بسكويت سويسرول

المقادير

2 كوب دقيق
1/2 كوب سكر
1/3 كوب زبدة (او زيت لو حبيتى)
1/4 - 1/2 كوب حليب
1 بيضة
ملعقة طعام كاكاو
2 ملعقة صغيرة بيكنج بودر
ذرة ملح, فانيليا

الطريقة

طبعا ياقمرات حفظتونى وعرفتونى بحب الخص واخلص... يعنى كله على الفودبروسيسور عدا الحليب والبيضة والكاكاو واخلطيهم سوا كويس
بعدين ضيفى البيضة واخلطى تانى, وبعدين ابدأى بإضافة الحليب تدريجيا الى ان تتوصلى لعجينة متماسكة وناعمة, خذى نصفها واخلطيه بالكاكاو
لاحظى انك ستحتاجى القليل من الحليب للجزء المضاف اليه الكاكاو لأنه سييبس معك
اكملى عجن بيديك حتى تنعم العجينة معك (الخطوة دى مهمة... الفودبروسيسور وظيفتها توفير المرحلة الخاصة بتجانس وتمازج المكونات فقط, لكن بعد كدا العجن باليد بيكون افضل)
وآدى النصفين من العجينة



بنسيبها ترتاح نصف ساعة فى الثلاجة ثم نبتدى الشغل

نأخذ كرة من كل لون ونفردها رقيق جدا بالنشابة



الصورة دى توضح لكم السمك المطلوب الوصول له



بعد كدا ضعى الدائرتين فوق بعض



وابتدى لفيها رول بالشكل دا



ثم بالقطاعة او السكين ابتدى قطعيها ترنشات سمك نصف سم



شفتى شكلها يشبه السويسرول ازاى؟؟
رتبيها فى صاج او صينية الخبز, ومتنسيش تسيبى مسافات بين الوحدات



اخبزيها فى فرن حار سابق التسخين (200 درجة تقريبا) الى ان يحمر القاع وتلون خفيف
اخرجيها من الفرن



شايفين الحجم كبر ازاى وقربوا يلتصقوا فى بعض؟؟

اتفضلوا السرفيس دا منى لكم ياحبيباتى, شاركونا فى بسكويت السويسرول



يارب يعجبكم والف هنا وشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بسكوت السويسرول
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بسكوت بالحبهان
»  بسكوت سابلية
» بسكوت اصابع الست

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
sa7aba :: دليل المطبخ :: عالم الحلويات-
انتقل الى: