كفته الجمبرى بالارز الناعم
1ك جمبرى مقشر ومنزوع السلسله الرمليه الموجوده بطول الظهر
وطبعا مشطوف جيدا -بصله مفريه-4فصوص ثوم مفرى 2كوب ارز
مطحون ناعم جدا -2ملعقه شبت مفرى 1ملعقه مقدونس مفرى ملح
فلفل كمون- عصير ليمونه 2 بيضه ودقيق وبقسمات زيت غزير للتحمير
الطريقه
يفرم الجمبرى ويخلط مع الارز والثوم والبصل والشبت والمقدونس والملح
والفلفل والكمون وعصير الليمون ويضبط
الطعم يشكل على هيه اقراص او حسب الرغبه يغطى بالدقيق ثم
البيض ثم البقسماط ويحمرفى الزيت المغلى حتى
يتورد لونها ينشل على ورق ماص للدهون ترص على فرشه من
المقدونس وتقدم ساخنه
وبالهناء مقدما
--------------------------------------------------------------------------------